Ασφάλεια Σκαφών & Πλοίων

Εσείς που αγαπάτε τη θάλασσα, γνωρίζετε καλά ότι για να προσφέρει πραγματική απόλαυση ένα ταξίδι πρέπει να συνοδεύεται και από αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Ακόμα όμως κι αν γνωρίζετε τα πάντα για το αγαπημένο σας σκάφος, δεν μπορείτε να προβλέπετε κάθε φορά τους κινδύνους που τυχόν απειλούν τόσο αυτό όσο και εσάς ως ιδιοκτήτη.

 

Παρέχουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης σκαφών για την υποχρεωτική από τον νόμο Αστική τους Ευθύνη καθώς και την ολοκληρωμένη κάλυψη στο πλήρες πακέτο (μικτή, κλοπή κλπ).

Απευθύνονται σε ιδιοκτήτες κάθε τύπου σκαφών και άλλων πλωτών μέσων, μηχανοκίνητων ή όχι, ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης, όπως: φουσκωτών, ταχύπλοων, ιδιωτικών ιστιοπλοϊκών, jet ski, σκαφών που χρησιμοποιούνται για έλξη σκιέρ, αλεξίπτωτου, κτλ.

Ασφάλιση Εμπορικών Πλοίων & Πλωτών Μέσων
Απευθύνεται στους πλοιοκτήτες Επιβατηγών / Οχηματαγωγών πλοίων (Ferry Boats) και μικρών πλωτών μέσων (ρυμουλκά, λάντζες, γερανοί, φορτηγίδες) και καλύπτει την ζημιά της απώλειας του πλοίου / πλωτού μέσου από φυσικούς κινδύνους καθώς και την αστική ευθύνη έναντι τρίτων που προέρχεται από σύγκρουση του πλοίου / πλωτού μέσου.

 

Επίσης, προσφέρεται προαιρετικά η ασφάλιση κινδύνων πολέμου και απεργιών και η κάλυψη αστικής ευθύνης από ρύπανση σε μικρά δεξαμενόπλοια εντός Ελληνικών υδάτων.

​​​​Θα συγκρίνουμε τα διαθέσιμα προγράμματα από τις ασφαλιστικές εταιρίες και θα σου ετοιμάσουμε προσφορά ή προσφορές που ανταποκρίνονται στο επιθυμητό κόστος και στις ανάγκες σου.

 

eΡαντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί με ένα στέλεχος μας μέσω skype / messenger / viber / whatsapp / instagram / zoom.

 

Το ασφαλιστήριο μπορείς να το παραλάβεις μέσω email, fax, ταχυδρομείου καθώς και με την παρουσία σου στα γραφεία μας.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής ανάλογα της διάρκειας ασφάλισης και της ασφαλιστική εταιρίας είναι μέσω ebanking, τράπεζας, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (με δυνατότητα δόσεων) και με την παρουσία σου στα γραφεία μας.

Θέλετε να Επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Αφήστε τα Στοιχεία σας στην Φόρμα Επικοινωνίας...