Ασφάλεια Φωτοβολταϊκού Στέγης / Πάρκου

Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών Πάρκων

Η ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είναι πλέον μία αναγκαιότητα για τη χώρα μας. Τα τελευταία χρόνια, η επιχειρηματική κοινότητα επενδύει σημαντικά κεφάλαια για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στοχεύοντας σε σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, την κοινωνία, τον καταναλωτή, τις αγορές ενέργειας και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Έχουν σχεδιαστεί προγράμματα ασφάλισης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων τα οποία στοχεύουν στην κάλυψη των δικών σας αναγκών.

Τα νέα προϊόντα  αφορούν την ασφάλιση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων αξίας α. μέχρι 100.000 ευρώ και β. από 100.001 ευρώ και άνω. Επίσης καλύπτουν και τα ενυπόθηκα φωτοβολταΐκά πάρκα.

Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών Στέγης

Η ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για καθαρό ενεργειακό αποτύπωμα, έχει οδηγήσει στην εξέλιξη της ηλιακής τεχνολογίας. Οι εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών στέγης συνεχώς αυξάνονται και η ασφαλιστική τους ανάγκη γίνεται απαραίτητη όλο και περισσότερο.

Εμείς προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για ασφάλιση Φωτοβολταϊκών Στέγης αναπτύσσοντας εξειδικευμένες καλύψεις που αφορούν στην ασφάλιση Φωτοβολταϊκών συστημάτων στέγης αξίας μέχρι €50.000.

 

Πλήρης και ανταγωνιστική ασφάλιση υπαίθριων ή οικιακών φωτοβολταϊκών.

  • Τα προγράμματα ασφάλισης φωτοβολταϊκών συστημάτων καλύπτουν ολοκληρωμένα την επένδυσή σας, τόσο κατά την περίοδο συναρμολόγησης / εγκατάστασης όσο και κατά την περίοδο λειτουργίας τους.

  • Είναι ιδανικά για φωτοβολταϊκά εγκατεστημένα σε στέγες κατοικιών ή γραφείων καθώς και φωτοβολταϊκά πάρκα.

  • Παρέχεται πλήρης κάλυψη για ζημιές πυρός και άλλων κινδύνων, συμπεριλαμβανομένου και σεισμού, μηχανικών βλαβών, απώλειας κερδών.

​​​​Θα συγκρίνουμε τα διαθέσιμα προγράμματα από τις ασφαλιστικές εταιρίες και θα σου ετοιμάσουμε προσφορά ή προσφορές που ανταποκρίνονται στο επιθυμητό κόστος και στις ανάγκες σου.

 

eΡαντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί με ένα στέλεχος μας μέσω skype / messenger / viber / whatsapp / instagram / zoom.

 

Το ασφαλιστήριο μπορείς να το παραλάβεις μέσω email, fax, ταχυδρομείου καθώς και με την παρουσία σου στα γραφεία μας.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής ανάλογα της διάρκειας ασφάλισης και της ασφαλιστική εταιρίας είναι μέσω ebanking, τράπεζας, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (με δυνατότητα δόσεων) και με την παρουσία σου στα γραφεία μας.

Θέλετε να Επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Αφήστε τα Στοιχεία σας στην Φόρμα Επικοινωνίας...