Ασφάλεια Κατοικίας

Σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης περιουσίας που προσαρμόζονται στα δικά σας μέτρα και στις δικές σας πραγματικές ανάγκες, με ξεκάθαρους όρους, λογικά ασφάλιστρα και άμεση διεκπεραίωση σε περίπτωση ζημιάς.

 

Επιλέξτε το δικό σας πρόγραμμα:

Ασφάλεια Κατοικίας (για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές)

Ασφάλεια Εξοχικής Κατοικίας

Ασφάλεια Φοιτητικής Κατοικίας

Ασφάλεια Βίλας / Πολυτελούς Κατοικίας

Ασφάλεια Στεγαστικού Δανείου

Ασφάλεια Κατοικίας AirBnb

​​

Αφορά:

Την οικοδομή και το περιεχόμενό σας από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς, της έκρηξης, της πλημμύρας, των ακραίων καιρικών φαινομένων, του σεισμού, της θραύσης υαλοπινάκων, των ζημιών σωληνώσεων καθώς επίσης και από τον κίνδυνο των απεργιών, των πολιτικών ταραχών, των κακόβουλων ενεργειών. Επίσης από τον κίνδυνο της κλοπής και της Αστικής Ευθύνης έναντι επισκεπτών και γειτόνων.

 

Τα επιπλέον έξοδα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μετά τη ζημιά, όπως τα έξοδα πυρόσβεσης, περιορισμού της ζημίας, αποκομιδής των συντριμμάτων, καταστροφές στο κτίριο που θα προκληθούν μετά από μια κλοπή, έξοδα μεταστέγασης & φύλαξης, έξοδα μηχανικών & αρχιτεκτόνων.

 

Υπηρεσίες Τεχνικής Βοήθειας, οι οποίες σας εξασφαλίζουν με ένα εύρος υπηρεσιών με έμφαση στην αντιμετώπιση της επείγουσας ανάγκης Τεχνικής Βοήθειας για την αποκατάσταση ή περιορισμό της ζημιάς στην κατοικία σας.

  

Την αστική σας ευθύνη απέναντι σε τρίτους. Αν άθελά σας εσείς ή η οικογένειά σας προκαλέσει υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες σε τρίτους (και ως συνέπεια πυρκαγιάς, έκρηξης ή διαρροής νερού κλπ).

 

​​​​Θα συγκρίνουμε τα διαθέσιμα προγράμματα από τις ασφαλιστικές εταιρίες και θα σου ετοιμάσουμε προσφορά ή προσφορές που ανταποκρίνονται στο επιθυμητό κόστος και στις ανάγκες σου.

 

eΡαντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί με ένα στέλεχος μας μέσω skype / messenger / viber / whatsapp / instagram / zoom.

 

Το ασφαλιστήριο μπορείς να το παραλάβεις μέσω email, fax, ταχυδρομείου καθώς και με την παρουσία σου στα γραφεία μας.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής ανάλογα της διάρκειας ασφάλισης και της ασφαλιστική εταιρίας είναι μέσω ebanking, τράπεζας, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (με δυνατότητα δόσεων) και με την παρουσία σου στα γραφεία μας.

Θέλετε να Επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Αφήστε τα Στοιχεία σας στην Φόρμα Επικοινωνίας...