Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Αστική Ευθύνη Ιδιώτη / Αστική Ευθύνη Οικογενειάρχη

Καλύπτει:

Αστική Ευθύνη των προσώπων της οικογένειας του ασφαλισμένου, που κατοικούν μαζί του και εξαρτώνται οικονομικά από αυτόν, την Αστική Ευθύνη από τη χρήση ποδηλάτου, την Αστική Ευθύνη από την ιδιοκτησία κατοικίδιου ζώου, την Αστική Ευθύνη από τροφική δηλητηρίαση, την Αστική Ευθύνη από μετάδοση πυρκαγιάς, διαρροής ύδατος ή από βραχυκύκλωμα που προέρχεται από τις εγκαταστάσεις της μόνιμης ή της εξοχικής κατοικίας του ασφαλισμένου, την Εργοδοτική ευθύνη του ασφαλισμένου (εφόσον καταβάλλει εισφορές σε Ταμείο Κοινωνικής Ασφάλισης) για τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε εργασίες της κατοικίας του.

Αστική Ευθύνη Διαχειριστή Πολυκατοικίας

Ο διαχειριστής μπορεί να κριθεί υπεύθυνος για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές από ατυχήματα που μπορεί να συμβούν σε τρίτους μέσα και έξω από την πολυκατοικία, σε κοινόκτητους και κοινόχρηστους χώρους (π.χ. πτώση μαρμάρων λόγω κακής συντήρησης του κτιρίου, ατυχήματα στις σκάλες, στην είσοδο ή στον ανελκυστήρα κ.λπ.). Ακόμη, ο διαχειριστής είναι υπεύθυνος και για ατυχήματα οποιουδήποτε κατοικεί στην πολυκατοικία, εφόσον δεν εκτέλεσε τα καθήκοντά του με επιμέλεια. Με τα προγράμματα Αστικής Ευθύνης Διαχειριστή καλύπτεται η ευθύνη του διαχειριστή για ζημιά από ατυχήματα (θάνατο, σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές) σε τρίτους ή κάποιο ένοικο της πολυκατοικίας, από άδικες πράξεις ή παραλείψεις του. 

Για Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις 

Ως επαγγελματίας, όσο άρτια και να εκτελείτε τη δουλειά σας, έρχεστε καθημερινά αντιμέτωπος με προκλήσεις και λάθη που πολλές φορές μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Μην μένετε εκτεθειμένος σε απαιτήσεις από τρίτους που ισχυρίζονται πως ζημιώθηκαν από την εργασία σας.

Μπορείτε να προστατευτείτε από τις αξιώσεις αυτές επιλέγοντας κάποια από τις λύσεις που σας προσφέρουμε. Τα προγράμματά μας απευθύνονται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες, όπως:

Αστική Ευθύνη Καταστήματος

Αστική Ευθύνη Εστιατορίου

Αστική Ευθύνη Γραφείου

Αστική Ευθύνη Εργολάβου

Αστική Ευθύνη Ιατρού

Αστική Ευθύνη Φαρμακοποιού

Αστική Ευθύνη Ξενοδοχείων - Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Αστική Ευθύνη Εκπαιδευτηρίων

Αστική Ευθύνη Συντηρητή Ανελκυστήρων

Αστική Ευθύνη Δικηγόρου / Δικηγορικών Εταιριών

Αστική Ευθύνη Συμβολαιογράφου

Αστική Ευθύνη Μελετητή

Αστική Ευθύνη Αρχιτέκτονα

Αστική Ευθύνη Πολιτικού Μηχανικού

Αστική Ευθύνη Προϊόντος

Αστική Ευθύνη Ηλεκτρολόγων

Αστική Ευθύνη Υδραυλικών

Αστική Ευθύνη Ψυκτικών

Αστική Ευθύνη Συντηρητών Καυστήρων

Αστική Ευθύνη Τουριστικών Πρακτόρων (Tour Operator)

Αστική Ευθύνη Λογιστών

Αστική Ευθύνη ΚΤΕΟ

Αστική Ευθύνη Εργοδότη

Αστική Ευθύνη Γυμναστηρίων - Αθλητικών Κέντρων

Αστική Ευθύνη Κομμωτηρίων - Ινστιτούτων Αισθητικής

Αστική Ευθύνη Parking Οχημάτων

Αστική Ευθύνη Ευθύνης Στελεχών

Αστική Ευθύνη Κινηματογράφων

Αστική Ευθύνη Θεάτρων

Αστική Ευθύνη Κατοικιών AirBnb

​​​​Θα συγκρίνουμε τα διαθέσιμα προγράμματα από τις ασφαλιστικές εταιρίες και θα σου ετοιμάσουμε προσφορά ή προσφορές που ανταποκρίνονται στο επιθυμητό κόστος και στις ανάγκες σου.

 

eΡαντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί με ένα στέλεχος μας μέσω skype / messenger / viber / whatsapp / instagram / zoom.

 

Το ασφαλιστήριο μπορείς να το παραλάβεις μέσω email, fax, ταχυδρομείου καθώς και με την παρουσία σου στα γραφεία μας.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής ανάλογα της διάρκειας ασφάλισης και της ασφαλιστική εταιρίας είναι μέσω ebanking, τράπεζας, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (με δυνατότητα δόσεων) και με την παρουσία σου στα γραφεία μας.

Θέλετε να Επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Αφήστε τα Στοιχεία σας στην Φόρμα Επικοινωνίας...